Kontakt oss for bestillinger eller om du har spørsmål! – Barmen AS

Om oss

Hvem er vi?

Halvardsnaustet er et unikt selskapslokale som ligger idyllisk til ved Omastranda i Norge. Vi er stolte av å kunne tilby en kombinasjon av moderne fasiliteter og tradisjonell sjarm i våre selskapslokaler, noe som skaper en unik atmosfære for alle typer arrangementer.

Halvardsnaustet ble grunnlagt med en visjon om å skape et sted hvor folk kan samles og feire livets store øyeblikk. Vi har bevart det historiske naustet og omgjort det til et moderne selskapslokale, samtidig som vi har bevart den opprinnelige sjarmen og karakteren.

Vi er lidenskapelig opptatt av mat og tror på å bruke de beste lokale råvarene. Vår cateringtjeneste tilbyr et bredt utvalg av retter, fra tradisjonell norsk mat til internasjonale favoritter. Menyen varierer etter sesong og tilgjengelighet av råvarer for å sikre at vi alltid serverer de ferskeste og mest smakfulle rettene.

Vårt dedikerte team består av erfarne eventplanleggere, talentfulle kokker og vennlig servicepersonell. Vi er her for å sørge for at ditt arrangement blir en suksess, fra planlegging til gjennomføring.

Vår visjon er å skape minneverdige opplevelser for våre gjester. Vi streber etter å overgå forventningene dine, enten du planlegger et bryllup, en fest eller et bedriftsarrangement. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Halvardsnaustet!